fbpx

Fixed income sales – Göteborg

Medarbetare till Fixed Income Sales – JOOL Securities AB – Göteborg

JOOL-gruppen är en familjeägd koncern med entreprenörskapet som främsta passion. Genom JOOL Securities AB erbjuder JOOL investeringsrådgivning avseende flera tillgångsslag med tyngdpunkt på nordisk fixed income. JOOL-gruppen strukturerar även finansiering till nordiska tillväxtföretag och med över hundra transaktioner i ryggen är JOOL marknadsledare inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 miljoner kronor.

BYGG EN KARRIÄR INOM FINANS

Nu utökar vi vårt team i Göteborg med medarbetare inom Fixed Income Sales. Vi söker resultatorienterade individer som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till JOOLs fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

Vi på JOOL ser de anställda som nyckeln till en framgångsrik organisation. Därmed erbjuder vi den bästa vägen in i finansbranschen med kontinuerlig utbildning, mycket konkurrenskraftig lön, högt tempo och möjlighet till att snabbt växa i framgångsrikt företag.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker en resultatorienterad individ som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till JOOLs fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

   Har relevant högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet

   Är affärsinriktad, analytisk och initiativrik

•   Är målmedveten

•   Talar och skriver svenska och engelska flytande

•   Är en positiv lagspelare

•   Är en självständig och skicklig säljare

ARBETSUPPGIFTER

Som del av vårt Fixed Income Sales är är din roll att aktivt marknadsföra företagsobligationer och andra ränteinvesteringar mot främst företag och institutioner. Kundkontakten sker både via telefon och möten på kontoret eller hos kunden. Vår verksamhet utgår från trevliga lokaler på Södra Hamngatan i Göteborg.

JOOL ställer höga krav på professionalism, ansvarstagande och flexibilitet. Samtidigt erbjuder vi våra medarbetare ett givande arbete med mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.