Karriär

Lediga tjänster hos JOOL

Vi ser fram emot din ansökan.

Stockholm

Fixed Income Sales

Göteborg

Fixed Income Sales

Lär känna JOOL

Vi är en familjeägd företagsgrupp med rötterna i den småländska industritraditionen. Företagen i JOOL-koncernen finns globalt men med inriktning på Norden och inom olika branscher med huvudfokus inom finansiella tjänster samt trä- och pappersindustri. 

Med över 40 års företagsutveckling i ryggen är vår stora passion entreprenörskapet – såväl vårt eget som andras. Genom småländsk entreprenörsanda och sunt förnuft vill vi skapa verksamheter som gör skillnad och når en stark marknadsposition i sina respektive segment.

Vi på JOOL tror på att framgång nås genom att vara snabbrörlig, anpassningsbar och leverera lösningar på dagens problem. Därför har vårt arbete resulterat i stark tillväxt och flera utmärkelser såsom DI gasell-priset, vilket årligen delas ut till Sveriges snabbast växande företag av tidningen Dagens Industri.

Dina idéer räknas. För oss är det viktigt att skapa en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där alla har chansen att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång. Vårt mål är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren i var och en av de branscher där vi är verksamma.

Vi skall växa, tillsammans.

Följ oss och få de senaste uppdateringarna om våra lediga tjänster

 

          

Möt våra medarbetare

Lina Stegemann

Fixes Income Sales

Kickstarta din karriär!

Vi letar kontinuerligt efter engagerade studenter och trainees som är intresserade av den nordiska finansmarknaden.
JOOL-gruppen erbjuder goda förutsättningar till personlig utveckling och en rad spännande karriärmöjligheter inom Fixed income, Corporate Finance, Compliance och annat. För mer information eller frågor om våra student- och traineejobb, kontakta oss på:  career@joolgroup.com


JOOL Securities AB
Södra Hamngatan 19-21, 411 14 Göteborg, Sweden
Phone: +46 (0) 31 797 19 12 | info@joolsec.se

JOOL Securities är ett anknutet ombud till SIP Nordic Fondkommission AB, Org.nr.: 556708-6649

        

Design: LIVE Reklambyrå