fbpx

Karriär

Lediga tjänster hos JOOL

Vi ser fram emot din ansökan.

Göteborg

Fixed Income Sales

Stockholm

Fixed Income Sales

Lär känna JOOL

Vi är en familjeägd företagsgrupp med rötterna i den småländska industritraditionen. Företagen i JOOL-koncernen finns globalt men med inriktning på Norden och inom olika branscher med huvudfokus inom finansiella tjänster samt trä- och pappersindustri.

Med över 40 års företagsutveckling i ryggen är vår stora passion entreprenörskapet – såväl vårt eget som andras. Genom småländsk entreprenörsanda och sunt förnuft vill vi skapa verksamheter som gör skillnad och når en stark marknadsposition i sina respektive segment.

Vi på JOOL tror på att framgång nås genom att vara snabbrörlig, anpassningsbar och leverera lösningar på dagens problem. Därför har vårt arbete resulterat i stark tillväxt och flera utmärkelser såsom DI gasell-priset, vilket årligen delas ut till Sveriges snabbast växande företag av tidningen Dagens Industri.

Dina idéer räknas. För oss är det viktigt att skapa en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där alla har chansen att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång. Vårt mål är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren i var och en av de branscher där vi är verksamma.

Vi skall växa, tillsammans.

Göteborgs vackraste kontor?

JOOLs nya huvudkontor i Göteborg ligger i en gammal vacker och anrik kanalbyggnad som initialt uppfördes för Göteborgs Handelsbank år 1904.

”Vi har velat visa våra kunder och besökare vad man på ett kreativt sätt kan göra med en kontorslokal, berättar JOOLs vd Tom Olander.” – Men vi ville även skapa en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där alla har chansen att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång.”

              

Möt våra medarbetare

Emilie Åkerblom

Vilken karriärväg ledde hit? 

Jag pluggade på juristprogrammet i Göteborg och började sommarjobba samt jobba extra på bank. Jag fick sedan jobb på bank innan studierna avslutades och trivdes på en arbetsplats där juridiken inte utgör huvudverksamheten men ändå är väldigt viktig för bolagets verksamhet...

Johan Winterås

Vilken karriärväg ledde hit?

Jag har bland annat arbetat som montör på ABB för att sedan rycka in i lumpen. Totalt blev det nästan två år i konungens tjänst, med värnplikt på Luftburna Jägarna i Karlsborg, K3, och sedan ett år som yrkesanställd militär. Därefter pluggade…

Tina Nikkhoo

Tinas nyfikenhet på samhället ledde henne in på ekonomistudier vid Handelshögskolan i Göteborg och vidare till traineeprogrammet på JOOL. Hon minns nervositeten inför sin första arbetsdag för två år sedan. Nu trivs hon utmärkt på JOOL med sina dubbla roller samtidigt som hon läser sin master inom finans.

Kickstarta din karriär!

Vi letar kontinuerligt efter engagerade studenter och trainees som är intresserade av den nordiska finansmarknaden. JOOL-gruppen erbjuder goda förutsättningar till personlig utveckling och en rad spännande karriärmöjligheter inom Fixed income, Corporate Finance, Compliance och annat. För mer information eller frågor om våra student- och traineejobb, kontakta oss på: